Teu King Otometi Meafaigaluega Co., Ltd.

Imeli: jade@packingconveyor.com  Telefoni: + 86-13927222182

Toto gagau o reducer

O le gagau fualaʻau o le fusi conveyor reducer tupu i luga o le maualuga-saosaoa pou o le reducer. O le sili ona taatele o le faʻaaogaina o le muamua laasaga o le reducer mo le tūsaʻo vavae kia pou o le maualuga saosaoa pou. E i ai lua autu mafuaʻaga mo pou motusia.

O le mamanu malosi o maualuga saosaoa fuata o reducer e le lava

O lenei tulaga e masani lava ona tupu i le tauʻau, aua o loʻo i ai le suiga suiga iinei, faigofie i le lelava faʻaletonu, e pei o fillet laʻititi o le a faia le reducer i se puʻupuʻu taimi e gagau ai le pou. O le gagau pe a uma le pou malepe e masani lava ona fufulu. I lenei tulaga, o le reducer tatau ona suia pe o le reducer mamanu e tatau ona toe faʻaleleia.

Eseese nofoaga autu o maualuga saosaoa fuata

A o le afi fualaʻau ma reducer maualuga saosaoa fuata 'eseʻese nofoaga autu, o le radial avega o le reducer sao pou o le a faʻateleina, ma o le punou taimi i luga o le pou o le a faʻateleina, ma o le a gagau le pou i le gaioiga umi. I le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻaleleia, o lona tulaga e tatau ona fetuʻunaʻi ma le faʻaeteete ina ia mautinoa o concentric e lua e tutusa. I le tele o tulaga, o le afi fuata o le a le gagauina le pou, o lenei ona o le afi fuata mea e masani lava 45 uʻamea, o le afi pou o loʻo matala, o le mamafa faʻasologa e sili atu, o lea la o le afi fuata e masani ona le gagauina.

Toto gagau i le tulaga o faʻalua taʻavale afi

O le lua taʻavale afi faʻatulagaina ma lua reducers ma lua motors i luga o le tasi ave taʻavale. I le televave reducer maualuga saosaoa tisaini tisaini poʻo filifiliga alauni e fai si laʻititi sili faigofie faigofie gagau faʻavae gaioiga. I taimi ua tuanaʻi, o le fusi conveyor drive e le faʻaaogaina le eletise faʻafetaui masini, o lenei ituaiga o tulaga e faigofie ona tupu, aua o le lua motors i le amataga ma tamoʻe saosaoa faʻasolosolo ma malosiaga paleni e faigata ona mautinoa. I le taimi nei, o le tele o le faʻatonuina o le eletise na faʻaaogaina e gagau ai le fualaʻau laititi e laititi, ae tatau ona faʻalogo i le faʻaaogaina o mea e le masani ai e le tatau ona tele, ina ia mafai ai ona i ai le tapulaʻa faʻamamaina ma faʻaleleia le tautua olaga o faʻafetaui.

 


Taimi Post: Aukuso-14-2019