Teu King Otometi Meafaigaluega Co., Ltd.

Imeli: jade@packingconveyor.com  Telefoni: + 86-13927222182

E masani ona fetaiaʻi le faʻafitauli ma faʻafitauli

Tasi. conveyor fusi tamoe eseʻese:

1. O le mimilo o le pito i fafo ogāumu o le faasee e tele tele, o le faasee e le saʻo (o le saʻo e leai se faapalepale), ma o le taamilosaga e le fesuisuiai, ma isi, o le a mafua ai foi le fusipaʻu faʻasolosolo faʻasolosolo.

2. O le faʻapipiʻiina o le laina tutotonu o faasee e le faʻatu i le laina ogatotonu fusipau, ma o le faʻapipiʻiina o le laina ogatotonu laina e le faʻapipiʻi, lea o le a mafua ai foi feseʻeseaʻiga fusi.

3, o le mea sese faʻapipiʻiina o le fusipaʻu masini masini fusipaʻu ma le le lelei feteʻenaʻi fetuunaiga i itu uma e lua o le conveyor fusi o le a mafua ai foi le fusi faʻasolosolo faʻaletonu.

4, fusipaʻu conveyor auala ulufale, avanoa avanoa e le talafeagai, o le a i ai se aʻafiaga i luga o le fusi tamoʻe faʻasese.

5, o le mamanu na le manatu o le faʻaogaina o le toe faʻaleleia o le masini poʻo le faʻasaʻoina o masini e le lelei.

Lua. Deviation tupu latalata i le tutusa idler o le conveyor fusi:

1. O le faʻavaʻa e faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe faʻapipiʻiina, ma o le punou poʻo le faʻaletonu o le faʻavae e tatau ona faʻasaʻoina i le taimi.

2. E le faʻasaʻo faʻalelei tagata faʻatamala. Fetuunai le au paie

3, faasee pipiʻi ma faapipiiina, aveese le pipiʻi.

4. E paʻu ese le tagata paie, faʻapipiʻi le paie, ma toe faʻatumu suauʻu ma faʻaleleia i le taimi saʻo.

Tolu. Deviation tupu i le tutusa vaega o le conveyor fusi:

1, o le conveyor belt sooga e leʻo fesoʻotaʻi lelei, toe faʻafesoʻotaʻi.

2, conveyor fusi pito ofuina, hygroscopic deformation, lipea le faʻaleagaina vaega i soʻo se taimi.

3, o le conveyor fusipau tino punou, faʻaaogaina le tagata lava ia-gatasi paie e fetuʻunaʻi le mimilo pe tipi le punou vaega e toe faʻafesoʻotaʻi.

Fa, o le conveyor fusipaʻu i le isu poʻo le siʻusiʻu vaeluaina:

1. O le laina ogatotonu o le paʻu taavaletoso ma le feliuaʻi talipalau e le tutusa, fetuʻunaʻi le ogatotonu laina o le talipalau ina ia tutusa.

2, o le drum adhesion e vave, aveʻese le faʻaputuputu luga o le talipalau, siaki pe aoga le mea faʻamama.

Lima, feʻaveaʻi fusi faʻataʻavalevale i leai se avega:

1, o le conveyor fusi i le mativa slot, ona sui i totonu o se lelei slot conveyor fusi.

2. O le fusipaʻu fusi e le lava le tausisia, ma a o le faʻaletonu e faʻasaʻo e le tuʻufaʻatasia o le paie, e tumau pea le aoga, ma o le conveyor fusi ma le lelei usitaʻi ua suia.

Ono, o le conveyor belt tamoʻe pe a utaina:

1. Pe a utaina, le mea o loʻo i le tasi itu (tasi itu mauaina mea), ma le utaina lugalaina ua fetuʻunaʻi ina ia avea le ogatotonu o le conveyor fusi maua mea.

2, faʻatusatusa i le lautele fusipaʻu conveyor, o le lapoa mea e lapoʻa tele, o le mea mea malepe pe suia le conveyor fusi lautele.

Fitu, faasee fusi conveyor:

1, o le faʻaaogaina o le mamafa samala tensiondevice i le fusipaʻu fusipaʻu slip mafai ona faʻaopopoina i le mamafa e foʻia ai, faʻaopopo i le fusi e le seʻe.

2, o le faʻaaogaina o faovilivili vevesi poʻo feteʻenaʻi fusipaʻu faʻaalu eletise mafai ona fetuʻunaʻi e faʻateleina ai le vevesi stroke.

Valu, o le vave faʻaleagaina o le pipiʻi i luga o le conveyor belt:

1. Afai e leʻo faʻapipiʻi lelei le ipu faʻafefe, siaki pe ua faʻapipiʻi lelei le ipu faʻafefe.

2, e lapoʻa tele Angle mea afaina, faʻaleleia le fafagaina tulaga, faʻaititia le aʻafia malosiaga o mea.

3. Afai o le saoasaoa fafagaina e vave tele pe o le fafagaina taulaga ua maualuga tele, faʻaititia le fafagaina saoasaoa ma le maualuga o le fafagaina taulaga.

Iva. Muamua laei o le itu fusipaʻu itu:

1. Conveyor fusipaʻu faʻaletonu, 'au conveyor fusi faʻaletonu faʻasaʻoga.

2, o le conveyor fusi i mativa, lagolago faasee feauauaʻii e le fesuisuiai, fesuiaiga i se lelei mataafi fusi conveyor.

Sefulu, conveyor fusi autu amataga faʻaleagaina:

1, e ala i le aʻafiaga o lapopoʻa o mea tetele, tuʻimomomo poloka pe faʻaleleia le faʻateʻaina o tane, faʻaititia le aʻafiaga o mea.

2. O mea poloka ma tino mai fafo o loʻo aafia i le va o le conveyor belt ma le drum e puipuia ai tino mai fafo mai le paʻu i le va o le conveyor belt ma le drum.

3, i le faʻateʻaina slot o faigata mātau, faʻapipiʻi uʻamea mauaina poʻo maneta aveʻesea masini.

Sefulutasi, conveyor fusipepa longitudinal saeia:

1. A maeʻa ona paʻu le tino mai fafo ma ua mau, siaki pe o le fusi faʻapipiʻi e matala i soo se taimi, ma faʻasaʻo i le taimi pe a fai e leai se mea.

2. O mea masini e faʻamamaga, e paʻu le sikulima uʻamea Angle, o le ipu faʻafefe ma le sikulima o loʻo mau, ma o le V-foliga faʻailoga e faʻapipiʻiina i le uili uili.

3. Afai e paʻu le faasee pe a uma ona ofuina, faʻapipiʻi le faʻateʻaina fusipaʻu tuueseese maneta.

4, lapoʻa fafo tino faʻapipiʻi i le fusi, faapipii eletise puipuiga poʻo ultrasonic suʻesuʻe masini.

Sefululua, o le vave ona ofuina o le ufiufi kelu i lalo o le conveyor fusi:

1. O le conveyor belt see i luga o le paie, faʻateleina le vaeluaina coefficient o le paie.

2. O le punou o le mataafi liligi tilts tele, lea e faʻateleina ai le feteʻenaʻi o le conveyor fusipaʻu.

3, o le pito i luga o le faʻasolo faaseʻe e le lelei, faʻaleleia le tulaga o le faʻasolo i luga ma faʻaititia le alualu i luga luga o le aluga.

4. Adhesion ma agglomeration luga o le pito i luga o le faasee mafai ona aveʻesea le pipiʻi luga o le pito i luga o le faasee.

Sefulutolu, fusi conveyor reducer gagauina pou:

1. O le malosi o le tisaini o le saoasaoa o pou o le reducer e le lava. I lenei tulaga, o le reducer tatau ona suia pe o le mamanu o le reducer tatau ona toe faʻaleleia.

2. A o le afi fuata ma le reducer maualuga-saoasaʻa pou ua eseese nofoaga autu, o le radial avega o le reducer sao pou o le a faʻateleina ma le punou taimi i luga o le pou o le a faʻateleina. O le gagau vaʻa foliga o le a tupu i se taimi umi gaioiga. I le tele o tulaga, o le afi fuata o le a le gagauina le pou, o lenei ona o le afi fuata mea e masani lava 45 uʻamea, o le afi pou o loʻo matala, o le mamafa faʻasologa e sili atu, o lea la o le afi fuata e masani ona le gagauina.

Sefulufa, o le fusi conveyor fusi e faigofie ona motusia:

1. A faʻapea e lapoʻa tele le fusi o le fusi, faʻamau le mea feteʻenaʻi e faʻaititia ai le vevesi.

2, o le sooga e le mausali, o le fusi fusi lelei e matitiva, sui le fusi fusi, toe faʻafesoʻotaʻi.

3, o le fusi faʻaaoga taimi e umi, taimi talafeagai suia o fusipaʻu fou.

4, le lelei le tausiga o le lelei, faʻamalosia le tausiga lelei.

Sefululima, o le tautua olaga o le conveyor fusi e puʻupuʻu:

1. O le soifuaga tautua o le fusipaʻu ma le faʻaaogaina o le fusi e fesoʻotaʻi ma le lelei o le fusipaʻu. O le fusi conveyor tatau ona mautinoa o le fufulu mama e faʻatuatuaina ma faigofie ona faʻaaoga pe a tamoʻe, ma e le tatau ona i ai ni mea i luga o le toe fusi.

2, fusipaʻu gaosiga lelei o se tasi o sili sili atugaluga o tagata faʻaaoga mataupu, tatau foi ona mafaufauina i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga pe a maeʻa lona gaosiga lelei, foliga mafai ona faia i luga o siaki masani, ma vaʻai pe i ai se taʻetaʻe, le matua tulaga, pe a maeʻa Teuina taimi e umi, o se tasi o le luga tulaga le tatau ona faʻatau, maua i le muamua taʻe fusipaʻu, faʻaleagaina masani faʻaaoga taimi e puʻupuʻu.

Sefuluono, o le fusi conveyor paie e le liliu:

1. O le mafuaʻaga ua faʻaleagaina le faʻaseʻe, ma o mama faʻamau i itu uma e lua o le faʻaseʻe ua poloka pe a uma ona ofi le efuefu, ina ia faʻamalosi tele le faasee ma piʻo. O le metotia togafitiga o le suia o le faasee ma fanauina, faʻaititia le maualuga eseesega o le pa'ū tulaga, poʻo le buffer faasee o loʻo faʻaaogaina i le pa'ū faleoloa.

Sefulu ma le fitu. Pisa le masani ai o fusi conveyor:

1. Le pisapisao pe a faʻatupuina le faʻatamala o le tagata paie.

(1) O le mafiafia paipa paipa paipa uʻamea o le faasee e le tutusa, ma o le centrifugal malosi e tele.

②, o loʻo i totonu o le gaioiga o pito uma o le aveina pu pu ogatotonu ma le pito i fafo liʻo faʻaseseʻeseʻesega e tele, ina ia o le centrifugal malosi e tele tele.

2. O le pisapisao pe a oʻo i le tumutumu maualuga o le masini ave taʻavale kiliki luga o le fesoʻotaʻiga i le va o le reducer ma le fatu eseʻese.

3. Pe a masani ona masani le paʻu taalo ma le paopate uila, e laʻititi le leo. Pe a tupu le pisapisao le masani ai, o le fanauina e masani lava ona faʻaleagaina, ma le nofoa fanauina faia cackling leo.

Sefulu ma le valu. Leo masani o fusipaʻu conveyor reducer:

1. O le leo le masani ai o le reducer e mafua mai i le soʻona ofuina o le aveina ma kia, tele tele kilia poʻo faʻamama atigi faovilivili. O le tali o le sui lea o le fanauina, fetuunai le kilia pe suia le reducer ma faia faʻafouina.

Iva sefulu ma le iva, fusi conveyor faʻaititia faʻavevela vave tele:

1. Lenei mafuaʻaga e mafua mai i le tele o suauʻu aofaʻi, leaga le faʻamamaina vevela faʻatinoina, ma le faʻaititia afi na tanu e malala. O le metotia togafitiga o le fetuʻunaʻi le suauʻu aofaʻiga ma aveese malala.

Lua sefulu. Suauu leakage o fusi conveyor reducer:

1. O le mafuaʻaga ua leaga le mama faʻamau, o le soʻoga faʻatasi o le pusa tuʻufaʻatasia e le tutusa, ma le faʻamau faʻamau e le fufusi. O le metotia togafitiga o le suia o le faʻamau faʻamau, faʻamau le luga soʻoga o le atigipusa ma le ufiufi faʻamau faʻamau.


Taimi Post: Nov-22-2020