Teu King Otometi Meafaigaluega Co., Ltd.

Imeli: jade@packingconveyor.com  Telefoni: + 86-13927222182

Taulimaina o fusipaʻu fusi conveyor fusi eseʻese

   Fusi sesē o le sili ona taatele sese pe a o le fusi conveyor o lo o tamoe. E tatau ona tatou uai atu i le itu saʻo o le faʻapipiʻiina ma le tausiga i aso uma. E tele mafuaʻaga ole faʻaletonu, e manaʻomia ona togafitia faʻapitoa e tusa ma mafuaʻaga eseʻese.

1. Fetuutuunai le fanauina o faasee seti o le fusi conveyor

I le ogatotonu o le fusi atoa conveyor tamoʻese ese mafai ona fetuunai le tulaga o le paie seti e fetuʻunaʻi le mimilo; I le taimi o gaosiga, o le faʻaputuputu pu i itu uma o le paie seti e faʻatautaia ma umi pu mo fetuunaiga. O le a le itu ua faasaga i ai le fusipaʻu, o le fea itu o le seti paie e alu i luma i le itu o le fusipaʻu i luma, pe o le isi itu e alu i tua. Afai o le fusi tamoe ese i le agai i luga itu, o le maualalo tulaga o le paie tatau ona siitia i le agavale, ma le tulaga maualuga o le paie tatau ona siitia i le taumatau

2. Faʻapipiʻi le tagata lava ia faʻavasegaina o le faʻataʻavaleina o le fusi conveyor

E tele ituaiga o oe lava-faʻavasegaina tagata paie, pei o le ogatotonu faʻasolosolo 'au ituaiga, fa fesoʻotaʻi ituaiga uʻamea, faʻaseʻe ituaiga faʻaseʻe, ma isi, lea e faʻaaogaina le poloka poʻo tagata paie e faʻasolosolo i le vaʻaiga vaʻaia e poloka pe fausia faʻasolosolo unaʻi e faia le fusipipi otometi centripetal e fetuunai le feseʻeseaʻi fusipaʻu. I se tulaga lautele, o le aofaʻi umi o le fusi conveyor e puʻupuʻu pe o le fusi conveyor lua-ala faʻagaioiga faʻaaoga lenei metotia e sili atu talafeagai, o le mafuaʻaga o le puʻupuʻu conveyor fusi e sili atu ona faigofie ona sola ese ma e le faigofie ona fetuʻunaʻi.

3. Fetuunai le tulaga o le paʻu taʻavale ma le feliuaʻiga talipalau o le fusi conveyor

O le fetuʻunaʻiga o le aveina o le talipalau ma le feliuaʻi o le talipalau o se vaega taua o le fesuiaʻiga o le fesuiaʻiga o fusi. Talu ai o le fusi conveyor i ai le itiiti ifo i le 2 i le 5 talipalau, o le faʻatulagaina tulaga o talipalau uma e tatau ona faʻatatau i le fusipaʻu conveyor umi itu o le Central Line, pe a fai o le mimita e tele tele e tatau ona tupu faʻasese. O le fetuʻunaʻiga auala e tutusa ma le fetuʻunaʻi o tagata paie. Mo le ulu o le talipalau e pei o le fusi i le itu taumatau o le talipalau faʻasolosolo faʻaletonu, o le itu taumatau o le nofoa fanauina tatau ona agai i luma, o le fusi i le itu agavale o le talipalau faʻasese, o le itu tauagavale o le nofoa fanauina tatau ona agai i luma, o le tutusa mafai foi ona minoi le itu tauagavale o le nofoa fanauina po o le itu taumatau o le nofoa fanauina.

4. Fetuunaiga o le vevesi o le fusi conveyor

O le fetuʻunaʻiga o le fusi feteʻenaʻi o se taua tele vaega o le faʻaletonu fetuunaiga o le fusi conveyor. I le faʻaopopoga i le fusipaʻu uumi faʻatonuga, o le lua feliuaʻi rollers i le pito i luga o le feteʻenaʻi manatu o le samala mamafa e tatau ona faʻatatau i le kalave perpendicular laina, o lona uiga, ia mautinoa o le Ogatotonu Line o le pou e faʻapipiʻi.

5. Le aʻafiaga ole avanoa ile avanoa ile vaega fesuiaʻi ole fusipaʻu ile faʻasese ole fusipaʻu

O le avanoa gaugau o mea i le taimi faʻamatuʻu ua i ai se aafiaga tele i le mimilo o le fusipaʻu, aemaise lava pe a o le faʻatatauina o le lua fusipaʻu masini e tu saʻo i luga o le vaʻalele vaʻalele. E masani lava, o le maualuga maualuga o le fusipaʻu conveyor e lua e tatau ona mafaufauina i le taimi fesiitaʻi. O le maualalo o le maualuga maualuga, o le sili atu o le saoasaoa saoasaoa vaega o mea, o le sili atu le lateral aafiaga i luga o le fusi pito i lalo, ma le mea e faigata ona ogatotonu. O mea i luga o le fusi koluse vaega ua mimilo, mafua ai i le fusi taufetuli ese.

6. Deviation fetuʻunaʻiga o le lua-auala tamoe conveyor fusi

O le fetuunaiga o le lua-auala tamoe fusi conveyor fusi eseʻesega e sili atu faigata nai lo le fetuunaiga o le tasi-ala fusi conveyor fusi sesē. I le auiliiliga auiliiliina, tasi le itu e tatau ona fetuunaia muamua, ona sosoo ai lea ma le isi itu e tatau ona fetuunai. Pe a toe fetuʻunaʻi, vaʻai ma le faʻaeteete le va i le va o le fusi taga faʻatonutonu ma le mimilo faiga, ma fetuʻunaiʻi taʻitasi.

 


Taimi Post: Nov-05-2019